Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(5)
Forma i typ
Książki
(5)
Publikacje popularnonaukowe
(2)
Dostępność
dostępne
(4)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Główna
(3)
Biblioteka Obcojęzyczna
(1)
Czytelnia BG
(1)
Autor
Carper Jean
(3)
Pszczołowski Konrad
(2)
Cotterell Maurice M
(1)
Czekański Marek (1948- )
(1)
Gilbert Adrian Geoffrey (1949- )
(1)
Kendris Christopher
(1)
Kurek Janusz
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(5)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(2)
1989-2000
(2)
Kraj wydania
Wielka Brytania
(3)
Polska
(2)
Język
polski
(4)
francuski
(1)
Temat
Odżywianie
(2)
Żywność
(2)
Czasownik francuski
(1)
Higiena
(1)
Język francuski
(1)
Leczenie dietą
(1)
Majowie - kultura - historia
(1)
Medycyna niekonwencjonalna
(1)
Meksyk - archeologia
(1)
Przeciwutleniacze
(1)
Starzenie się
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Gatunek
Poradnik
(2)
Wydawnictwa popularne
(2)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(2)
5 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia BG
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. C 61-165 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na okładce: Poradnik opracowany na podstawie wyników najnowszych badań odkrywających zdumiewającą moc witamin, minerałów i ziół oraz rolę prawidłowej diety w hamowaniu procesu starzenia.
Bibliografia na stronach 355-366. Indeks.
Poradnik oparty jest na wynikach setek przełomowych badań prowadzonych przez naukowców z czołowych instytutów, takich jak Uniwersytet Harvarda czy National Institutes of Health. Dowodzi, że tak zwane „normalne starzenie się” jest w rzeczywistości spowodowane ukrytymi niedoborami, które można z łatwością uzupełnić, zażywając witaminy pełniące rolę antyoksydantów, minerały, zioła i inne substancje powstrzymujące ten proces.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 372739 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliografia na stronach 465-480. Indeks.
Jean Carper jest amerykańską publicystką, zajmującą się popularyzacją badań naukowych na temat żywności i żywienia. Opublikowała liczne artykuły i książki z tej dziedziny, zrealizowała nagradzane reportaże medyczne dla sieci CNN.
Żywność – twój cudowny lek to przełomowa książka omawiająca zagadnienia żywności i żywienia. Napisana na podstawie wnikliwych badań naukowych, przedstawia wszechstronny obraz leczniczego oddziaływania żywności, która może być skutecznym lekiem na wszelkiego rodzaju przypadłości i choroby, począwszy od zwykłych przeziębień, a na chorobach nowotworowych skończywszy.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 372738 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 225959 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Obcojęzyczna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. O 7634 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej